>
Copyright ©  2014. Osnovni sud u Velikom Gradištu.                                                                                               Webmaster Aleksandar Kosanović
Република Србија
Житни трг 3    12220 Велико Градиште      012/662-151   012 / 662-152
Основни суд у Великом Градишту
COVID19
К О Р О Н А   В И Р У С
Нови Портал судова Србије званично је представљен јавности и пуштен у рад у петак, 17. децембра 2010. године, у Палати судова, у ул. Немањина бр.9. Јавности је поред бројних могућности праћења рада судова путем овог Портала први пут представљена и могућност увида у ток предмета, односно хронолошког праћења радњи у поступку од иницирања до окончања предмета у недлежности основних, виших и привредних судова. Такође, на Порталу судова можете прегледати и интерактивну мапу судова и надлежности, статистику и распоред суђења, регистар извршних дужника, а ту су и линкови путем којих можете извршити увид у претрагу дужника у принудној наплати на сајту Народне банке Србије, односно увид у претрагу чланова привредних друштава на сајту Агенције за привредне регистре. Сви ови линкови налазе се и на нашем сајту ( са леве стране текста ).

У делу “Tок предмета” претрагом је могуће видети све радње у поступку које су предузете након увођења АВП пословне апликације у суд, предмете у раду односно решене предмете.

Претрага по странкама и учесницима у поступку се врши по делу назива странке.

Сви критеријуми претраге, осим кад се изабере уписник и број предмета, ће бити сведени на максимално 200 резултата. У супротном се мора унети више критеријума за претрагу.
Уколико један од критеријума претраге не да тражене резултате потребно је изабрати друге понуђене критеријуме претраге.

Од тачности уноса података из предмета у суду у пословну апликацију зависи и тачност претраге.
Претрага предмета се врши употребом ћириличног и латиничног писма.
Упутство за коришћење претраживача "Ток предмета"
Кликни на слику за увид у предмет